Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "URMAKARENS DOTTER" by Lennart Kristiansson * eBook PDF Kindle ePub Free

URMAKARENS DOTTER

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: URMAKARENS DOTTER
  • Author : Lennart Kristiansson
  • Release Date : January 10, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1329 KB

Description

UmeÄ en expansiv stad lÀngs norrlandskusten har pÄ kort tid genomgÄtt stora förÀndringar framförallt genom utnÀmningen till Europas kulturhuvudstad. En rysk miljardinvestering förÀndrar allt. En smutsig bomb Àr pÄ vÀg mot UmeÄ.

Ryssland under Putins styre har skÀrpt sin hÄllning mot vÀst och hÀvdar sin rÀtt att försvara ryska intressen vilket gÄr stick i stÀv med de forna sovjetrepublikernas frihetsprocess och territoriella suverÀnitet. Hatet mot ryssen jÀser och den kuvade nationalismen ser inga alternativ Àn att bekÀmpa ryssen med terror och dÀrför förbereder ultranationalistiska terrorister i Georgien ett terrorattentat.

TvÄ ryska familjers livsöden fÄr sin början i Nordnorge under andra vÀrldskriget. En svekfull hÀndelse skickar den ene ryssen till svÄra förhÄllanden i norskt fÄnglÀger och den andre kommer tillbaka till Sovjetunionen med riskfyllda dokument som i rÀtta hÀnder sÀkrar hans framtid. Den ene fÄr leva under livslÄng bitterhet av svek och den andre kommer att pÄverka den politiska utvecklingen i Sovjetunionen efter Stalins död. Den ene blir Urmakare i BorlÀnge och den andre blir belönad, rik och snuskigt mycket rikare av Sovjetunionens upplösning, plundring och korruption.

Urmakarens dotter fÄr sin far, make och tvillingbror mördade och bÀr vidare sin fars bitterhet och sin mors lidande. Hon dras allt nÀrmare sanningen betrÀffande sin familjs tragiska öden, en vÀg som ofrivilligt korsar de ultranationalistiska terroristernas planer i en dramatisk upplösning i en stad som lÄtit sig duperas av rysk rubel.


Download Ebook "URMAKARENS DOTTER" PDF ePub Kindle