Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Ut ur skuggorna" by G. R. Halliday " Book PDF Kindle ePub Free

Ut ur skuggorna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ut ur skuggorna
  • Author : G. R. Halliday
  • Release Date : January 10, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4400 KB

Description

»En thrillerdebut full av ovĂ€ntade vĂ€ndningar och villospĂ„r.« NB Magazine
»G. R. Halliday har skapat en kriminalroman lika mörk, gripande och stĂ€mningsfull som det skotska landskap den utspelar sig i.« Gordon Brown, författare till den hyllade thrillerserien om Craig McIntyre
SextonÄrige Robert Wright kommer hem sent en kvÀll och efter att ha bytt nÄgra korta ord med sin pappa gÄr han upp pÄ sitt rum och lÀgger sig. Dagen dÀrpÄ hittas han död pÄ en ödslig Äker i det skotska höglandet, med en rad djupa jack över ryggen och överkroppen egendomligt framÄtlutad - som i bön.
Kriminalkommissarie Monica Kennedy Àr tidigt pÄ plats och redan nÀr hon ser den sargade kroppen grips hon av en kuslig föraning om att hon hÀr har att göra med en mördare som inte skördat sitt sista offer. Hon anar det vÀrsta, men det finns samtidigt inget som kunnat förbereda henne pÄ den vecka som vÀntar.
Parallellt med att Monica och hennes kollegor gör nya chockerande upptÀckter försöker socialarbetaren Michael Bach desperat spÄra upp en försvunnen klient. Den sjuttonÄrige Nichol Morgan har inte setts till pÄ sju dagar och allt han lÀmnat efter sig Àr ett kryptiskt SMS. Och nÀr Michael sjÀlv dras in i utredningen av mordet pÄ Robert Wright blir han mer och mer övertygad om att Nichol gÄtt samma öde till mötes.
G. R. HALLIDAY föddes i Edinburgh men Àr i dag bosatt pÄ landsbygden i Inverness pÄ det skotska höglandet. Under uppvÀxten var han besatt av de olösta mysterier som hans far undersökte i sitt yrke, nÄgot som har fungerat som inspiration till thrillerdebuten Ut ur skuggorna.


PDF Books Download "Ut ur skuggorna" Online ePub Kindle