Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Utpressarna" by Olov Svedelid # eBook PDF Kindle ePub Free

Utpressarna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Utpressarna
  • Author : Olov Svedelid
  • Release Date : January 01, 1991
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 5341 KB

Description

Roland Hassel Ă€r ute pĂ„ spaning och gör ett rutinbesök pĂ„ ett mindre flygbolag. Ägaren passar pĂ„ att visa honom ett utpressningsbrev: "Betala – annars sprĂ€nger vi ett plan och dödar din fru." Det rör sig om mĂ„nga miljoner men han har Ă€ndĂ„ inte brytt sig om hotet.

Plötsligt blir det allvar. Medan Hassel Àr dÀr kommer beskedet om att ett taxiplan sprÀngts i luften med besÀttning och passagerare. Samtidigt blir Hassel vittne till att Àgarens hustru skjuts till döds.

Detta Ă€r upptakten till en serie likalydande hot mot medelstora företag – betala eller vi sprĂ€nger och dödar. SkrĂ€cken sprider sig och de flesta hotade betalar. NĂ„gra önskar dock hjĂ€lp av polisen. Men trots omsorgsfull planlĂ€ggning misslyckas polisen gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng med att spĂ„ra utpressarna. Varför?

Är det hĂ„rdföra politiska terrorister som stĂ„r bakom dĂ„den? Och vad Ă€r det man inbillar sig att Hassel vet? GĂ„ng pĂ„ gĂ„ng försöker hĂ€nsynslösa torpeder skrĂ€mma honom till tystnad och Ă€ven oskadliggöra honom pĂ„ de mest brutala sĂ€tt. De Ă€r ytterst nĂ€ra att lyckas...

Utpressarna Àr den sextonde delen i serien om kriminalinspektör Roland Hassel.


PDF Books "Utpressarna" Online ePub Kindle