Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Utsuddade spÄr" by Dror Mishani * eBook PDF Kindle ePub Free

Utsuddade spÄr

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Utsuddade spĂ„r
  • Author : Dror Mishani
  • Release Date : January 04, 2013
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1050 KB

Description

"... jag tror att risken Àr mycket liten att det har hÀnt er son nÄgot. Och det sÀger jag inte bara för att lugna er. Enligt statistiken Àr dt sÄ, och det verkar inte finnas nÄgot som tyder pÄ att det förhÄller sig annorlunda i er sons fall. Han kommer sÀkert hem om en timme eller tvÄ, allra senast i morgon bitti. Det kan jag garantera."
Polisinspektör Avraham har dessvÀrre fel. SextonÄrige Ofer kommer inte hem. Han Àr spÄrlöst borta och ingen kan finna nÄgon förklaring till hans försvinnande. Avrahams antagande har försenat spaningen efter den försvunne och plÄgad av skuld gör han allt för att gÄtan ska fÄ ett svar. Men ju mer han fÄr reda pÄ om Ofer och hans liv desto lÀngre bort tycks han komma frÄn sanningen. Den ende som har nÄgot att berÀtta Àr Ofers granne och privatlÀrare. Kan grannens ytterst mÀrkliga historia verkligen ge nÄgra ledtrÄdar i rÀtt riktning?
"Utsuddade spÄr" Àr nÄgot sÄ ovanligt som en israelisk kriminalroman. Dror Mishani skildrar livet i en medelklassförort med stark nÀrvaro och inspektör Avraham, en helt vanlig polis, beskrivs med stor psykologisk skÀrpa.


Free PDF Download "Utsuddade spÄr" Online ePub Kindle